Over Ons

In het kort

Over Ons

Nursing Rose is opgericht in 2020. Wij richten ons thuiszorg, persoonlijke verzorging, verpleging, individuele begeleiding en groepsbegeleiding voor senioren. 
Nursing Rose  streeft er naar elke cliënt en bewoners van Arnhem en omgeving, de juiste hulp te bieden. Dit om cliënten te ondersteunen om op zijn eigen manier van het leven te genieten.
Nursing Rose ziet het als haar grootste uitdaging dat cliënten zich thuis voelen.  Dat doen we door samen te werken met de cliënten en te kijken waar hun behoeften en kwaliteiten liggen.  We hebben oog voor de maatschappelijke ontwikkelingen en kijken naar mogelijkheden. 

Onze Missie

Nursing Rose heeft als doelstellingen, bij thuiswonende hulp behoevende senioren  :

  • Het aanbieden van alle soorten thuiszorg die de cliënt nodig heeft.
  • het bevorderen of behouden van zelfredzaamheid (de nadruk ligt op de individuele mogelijkheden, de mentale en fysieke zelfredzaamheid, terwijl de sociale zelfredzaamheid en het hebben van een zinvolle dagindeling niet verloochend worden).
  • het vertragen van de achteruitgang zelfredzaamheid

Nursing Rose is gedreven, vakkundig en verbindend.  Wij werken met een klein vast team begeleiders / verplegers. 
Dit zorgt ervoor dat onze cliënten niet telkens een nieuw gezicht zien en onze ervaring leert dat dit als zeer prettig wordt ervaren.

Onze Visie
De persoonlijke levenssituatie van de cliënten staat voorop in onze zorg- en dienstverlening.

Welzijn & welbevinden, begeleiding, zorg, gastvrijheid, geborgenheid, veiligheid, gezelligheid is het uitgangspunt van Nursing Rose.
Personeel
Ons personeel reageert altijd met een lach.
Veiligheid
Wij creëren een veilige omgeving voor onze cliënten zodat ze zich altijd thuis voelen.
Ervaring
U bent bij ons geen nummer.
U ervaart meer dan alleen zorg.
Activiteiten
Met begeleiding wordt er dagelijks andere activiteiten georganiseerd.
Geweldig personeeel

Onze verzorgers

Voor onze verzorgers is het meer dan alleen werk.

Al onze verzorgers hebben passie voor hun werk en doen dit met plezier. Dit is wat hun zo speciaal maakt.  Ze weten dat ook over te brengen op onze cliënten, die elke keer weer naar uitkijken naar iemand van Nursing Rose langs komt. Wij komen binnen met een glimlach en vertrekken met een glimlach.  

Scroll naar top